Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Apparatus for quantitative headspace analysis of the characteristic odorants of baguettes Zehentbauer, G.
1997
205 4 p. 262-267
artikel
2 A time temperature integrator for particulated foods: thermal process evaluation Ocio, Maria José
1997
205 4 p. 325-328
artikel
3 Changes in phenolic compounds in lentils (Lens culinaris) during germination and fermentation Bartolomé, Begoña
1997
205 4 p. 290-294
artikel
4 Discriminant analysis of Jijona nougat qualities Abellán, G. B.
1997
205 4 p. 274-276
artikel
5 Effect of pre-cooling and freezing rate on mechanical strength of potato tissues (cv Monalisa) at freezing temperatures Alvarez, M. D.
1997
205 4 p. 282-289
artikel
6 Effect of storage environment on carrot root rots and biochemical changes during storage Odebode, A. C.
1997
205 4 p. 277-281
artikel
7 Effect of water content and storage time on white pan bread quality: instrumental evaluation Gil, M. J.
1997
205 4 p. 268-273
artikel
8 Endogenous formaldehyde level of foods and its biological significance Trézl, L.
1997
205 4 p. 300-304
artikel
9 Mercury content of some wild edible mushrooms Vetter, János
1997
205 4 p. 316-320
artikel
10 Neutral-sugar determination by HPAEC-PAD to characterise polysaccharide degradation by colonic bacteria Lebet, Vincent
1997
205 4 p. 257-261
artikel
11 SPE and MSPD as pre-separation techniques for HPLC of tetracyclines in meat, milk and cheese Brandšteterová, E.
1997
205 4 p. 311-315
artikel
12 Supercritical fluid extraction of mononitrated polycyclic aromatic hydrocarbons from tea – correlation with the PAH concentration Schlemitz, S.
1997
205 4 p. 305-310
artikel
13 The effect of some processing variables on non-coloured phenolic compounds in port wines García-Viguera, C.
1997
205 4 p. 321-324
artikel
14 The extraction of yellow gentian root (Gentiana lutea L .) Ariño, Amaia
1997
205 4 p. 295-299
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland