Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amtliche Mitteilungen 2019
14 2 p. 201-202
artikel
2 Antimicrobial efficacy of household sanitizers against artificially inoculated Salmonella on ready-to-eat spinach (Spinacia oleracea) Kilonzo-Nthenge, Agnes
2018
14 2 p. 105-112
artikel
3 A rapid and sensitive method to determine potassium permanganate in meat Balji, Yuriy
2018
14 2 p. 167-172
artikel
4 82. Arbeitstagung des ALTS 2019
14 2 p. 199
artikel
5 Cadmium contamination in food supplements containing white willow (Salix alba) bark Matyjaszczyk, Ewa
2018
14 2 p. 179-182
artikel
6 Characterization of retroviral vector derived DNA-isoforms by PCR and sequencing Stellberger, Thorsten
2019
14 2 p. 157-165
artikel
7 Different expression of kiwifruit ethylene-related genes during low storage temperatures Afshar-Mohammadian, Mansour
2019
14 2 p. 113-120
artikel
8 Digital technologies will profoundly impact the way we grow and distribute food: here’s how Jouanjean, Marie-Agnès
2019
14 2 p. 103-104
artikel
9 Effect of grinding on thermal properties of wheat grain Ropelewska, Ewa
2018
14 2 p. 139-146
artikel
10 Inspections of imported foods to Taiwan: an overview Lien, Keng-Wen
2018
14 2 p. 183-191
artikel
11 Purification and analysis of DNA from low DNA content food samples Altuntop Yayla, M. Esra
2018
14 2 p. 147-155
artikel
12 112. Sitzung des ALS 2019
14 2 p. 193-197
artikel
13 Terephthalic acid determination in mineral water stored in PET bottles using a novel magnetic dispersive micro solid-phase extraction followed by high-performance liquid chromatography Hamidi, Samin
2019
14 2 p. 173-177
artikel
14 The effect of pumpkin flour on quality and acoustic properties of extruded corn snacks Poliszko, Natalia
2019
14 2 p. 121-129
artikel
15 Thermal, physical and morphological properties of durum wheat Ropelewska, Ewa
2018
14 2 p. 131-137
artikel
16 Upcoming events 2019
14 2 p. 203-204
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland