Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Analysis of Flow Phenomena in Gastric Contents Induced by Human Gastric Peristalsis Using CFD Kozu, Hiroyuki
2010
5 4 p. 330-336
artikel
2 Delivery of Functionality in Complex Food Systems: Physically Inspired Approaches from Nanoscale to Microscale, Wageningen 18–21 October 2009 Linden, Erik van der
2010
5 4 p. 255-257
artikel
3 Effect of Long-Term Storage on Water Status and Physicochemical Properties of Nutritionally Enhanced Tortillas Carini, Eleonora
2010
5 4 p. 300-308
artikel
4 Impact of Legume Flour Addition on Pasta Structure: Consequences on Its In Vitro Starch Digestibility Petitot, Maud
2010
5 4 p. 284-299
artikel
5 Instability of Pressure-Treated Reconstituted Skim Milk to Acidification Anema, Skelte G.
2010
5 4 p. 321-329
artikel
6 Legume-Fortified Pasta. Impact of Drying and Precooking Treatments on Pasta Structure and Inherent In Vitro Starch Digestibility Petitot, Maud
2010
5 4 p. 309-320
artikel
7 Photophysical Probes of the Amorphous Solid State of Proteins Draganski, Andrew R.
2010
5 4 p. 337-345
artikel
8 Relating Food Emulsion Structure and Composition to the Way It Is Processed in the Gastrointestinal Tract and Physiological Responses: What Are the Opportunities? Aken, George A. van
2010
5 4 p. 258-283
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland