Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Analysis of Flow Phenomena in Gastric Contents Induced by Human Gastric Peristalsis Using CFD
Kozu, Hiroyuki
2010
5
4
p. 330-336
artikel
2
Delivery of Functionality in Complex Food Systems: Physically Inspired Approaches from Nanoscale to Microscale, Wageningen 18–21 October 2009
Linden, Erik van der
2010
5
4
p. 255-257
artikel
3
Effect of Long-Term Storage on Water Status and Physicochemical Properties of Nutritionally Enhanced Tortillas
Carini, Eleonora
2010
5
4
p. 300-308
artikel
4
Impact of Legume Flour Addition on Pasta Structure: Consequences on Its In Vitro Starch Digestibility
Petitot, Maud
2010
5
4
p. 284-299
artikel
5
Instability of Pressure-Treated Reconstituted Skim Milk to Acidification
Anema, Skelte G.
2010
5
4
p. 321-329
artikel
6
Legume-Fortified Pasta. Impact of Drying and Precooking Treatments on Pasta Structure and Inherent In Vitro Starch Digestibility
Petitot, Maud
2010
5
4
p. 309-320
artikel
7
Photophysical Probes of the Amorphous Solid State of Proteins
Draganski, Andrew R.
2010
5
4
p. 337-345
artikel
8
Relating Food Emulsion Structure and Composition to the Way It Is Processed in the Gastrointestinal Tract and Physiological Responses: What Are the Opportunities?
Aken, George A. van
2010
5
4
p. 258-283
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland