Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A STEPSCAN Differential Scanning Calorimetry Study of the Thermal Behavior of Chocolate Baichoo, Nameeta
2006
1 4 p. 169-177
artikel
2 Calorimetric and Microstructural Investigation of Frozen Hydrated Gluten Kontogiorgos, V.
2006
1 4 p. 202-215
artikel
3 Colored Food Emulsions—Implications of Pigment Addition on the Rheological Behavior and Microstructure Batista, Ana Paula
2006
1 4 p. 216-227
artikel
4 Impact of Phenolic Antioxidants on Structural Properties of Micellar Solutions Heins, Anja
2006
1 4 p. 189-201
artikel
5 Opposite Contributions of Glycinin- and β-Conglycinin-Derived Peptides to the Aggregation Behavior of Soy Protein Isolate Hydrolysates Kuipers, Bas J. H.
2006
1 4 p. 178-188
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland