Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Dynamic Light Scattering Techniques and Their Applications in Food Science Alexander, Marcela
2006
1 1 p. 2-13
artikel
2 Food Biophysics of Protein Gels: A Challenge of Nano and Macroscopic Proportions Foegeding, E. Allen
2006
1 1 p. 41-50
artikel
3 Influence of Environmental Stresses on O/W Emulsions Stabilized by β-Lactoglobulin–Pectin and β-Lactoglobulin–Pectin–Chitosan Membranes Produced by the Electrostatic Layer-by-Layer Deposition Technique Güzey, Demet
2006
1 1 p. 30-40
artikel
4 Influence of Interfacial Composition on in Vitro Digestibility of Emulsified Lipids: Potential Mechanism for Chitosan's Ability to Inhibit Fat Digestion Mun, Saehun
2006
1 1 p. 21-29
artikel
5 Sensing the Heat of Tomato Products Red: The New Approach to the Objective Assessment of their Color Bicanic, Dane
2006
1 1 p. 14-20
artikel
6 Sugar Beet Pectin–Protein Complexes Kirby, Andrew R.
2006
1 1 p. 51-56
artikel
7 Why Food Biophysics? 2006
1 1 p. 1
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland