Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Genome-Wide Association Study in isolated populations reveals new genes associated to common food likings Pirastu, Nicola
2016
17 2 p. 209-219
artikel
2 Artificial sweeteners and metabolic dysregulation: Lessons learned from agriculture and the laboratory Shearer, Jane
2016
17 2 p. 179-186
artikel
3 EDITORIAL: “The Koch’s” view on the sense of taste in endocrinology Koch, Christian A.
2016
17 2 p. 143-147
artikel
4 Introduction to the sense of taste in endocrinology Koch, Christian A.
2016
17 2 p. 139-141
artikel
5 Lipids and obesity: Also a matter of taste? Besnard, Philippe
2016
17 2 p. 159-170
artikel
6 New chemosensory component in the U.S. National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES): first-year results for measured olfactory dysfunction Hoffman, Howard J.
2016
17 2 p. 221-240
artikel
7 Oral sensory nerve damage: Causes and consequences Snyder, Derek J.
2016
17 2 p. 149-158
artikel
8 Recent advances in the modification of taste and food preferences following bariatric surgery Primeaux, Stefany D.
2016
17 2 p. 195-207
artikel
9 The development of sweet taste: From biology to hedonics Mennella, Julie A.
2016
17 2 p. 171-178
artikel
10 Understanding the metabolic and health effects of low-calorie sweeteners: methodological considerations and implications for future research Sylvetsky, Allison C.
2016
17 2 p. 187-194
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland