Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant and Antimutagenic Activities of Randia echinocarpa Fruit Santos-Cervantes, María Elena
2007
62 2 p. 71-77
artikel
2 Antioxidant and Antimutagenic Activities of Randia echinocarpa Fruit Santos-Cervantes, María Elena

62 2 p. 71-77
artikel
3 Antioxidative and Anticancer Activity of Extracts of Cherry (Prunus serrulata var. spontanea) Blossoms Lee, Bo-Bae

62 2 artikel
4 Antioxidative and Anticancer Activity of Extracts of Cherry (Prunus serrulata var. spontanea) Blossoms Lee, Bo-Bae
2007
62 2 p. 79-84
artikel
5 Commercial Soy Protein Ingredients as Isoflavone Sources for Functional Foods Genovese, Maria InÉs
2007
62 2 p. 53-58
artikel
6 Commercial Soy Protein Ingredients as Isoflavone Sources for Functional Foods Genovese, Maria InÉs

62 2 artikel
7 Effect of the Extrusion on Functional Properties and Mineral Dialyzability from Phaseolus Vulgaris Bean Flour Drago, S. R.
2007
62 2 p. 43-48
artikel
8 Effect of the Extrusion on Functional Properties and Mineral Dialyzability from Phaseolus Vulgaris Bean Flour Drago, S. R.

62 2 p. 43-48
artikel
9 In Vitro Antioxidant Properties of Cucurbita Pepo L. Male and Female Flowers Extracts Tarhan, Leman
2007
62 2 p. 49-51
artikel
10 In Vitro Antioxidant Properties of Cucurbita Pepo L. Male and Female Flowers Extracts Tarhan, Leman

62 2 p. 49-51
artikel
11 Lactic Acid Fermentation of β-Carotene Rich Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) into Lacto-juice Panda, Smita H.
2007
62 2 p. 65-70
artikel
12 Lactic Acid Fermentation of β-Carotene Rich Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) into Lacto-juice Panda, Smita H.

62 2 p. 65-70
artikel
13 The Influence of Maca (Lepidium meyenii) on Antioxidant Status, Lipid and Glucose Metabolism in Rat VEČEŘA, ROSTISLAV

62 2 p. 59-63
artikel
14 The Influence of Maca (Lepidium meyenii) on Antioxidant Status, Lipid and Glucose Metabolism in Rat VEČEŘA, ROSTISLAV
2007
62 2 p. 59-63
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland