Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Back Matter
30 6 p.
artikel
2 Borden Award in Nutrition Krauss, W.E.

30 6 p. 495
artikel
3 Field Illumination and Commercial Handling as Factors in Determining the Ascorbic Acid Content of Tomatoes Received at the Cannery Somers, G. Fred

30 6 p. 425-433
artikel
4 Front Matter
30 6 p.
artikel
5 Mead Johnson and Company ‘B-Complex’ Award Carter, H.E.

30 6 p. 496
artikel
6 Nicotinic Acid and the Level of Protein Intake in the Nutrition of the Pig Wintrobe, Maxwell M.

30 6 p. 395-412
artikel
7 Secretion of Vitamin D in Milks of Women Fed Fish Liver Oil Polskin, Louis J.

30 6 p. 451-466
artikel
8 Table of Contents
30 6 p.
artikel
9 The Availability of the Iron in Hawaiian-Grown Vegetables Miller, Carey D.

30 6 p. 485-494
artikel
10 The Effect of Manufacturing Methods on the Ascorbic Acid Content and Consistency Characteristics of Tomato Juice Robinson, Willard B.

30 6 p. 435-442
artikel
11 The Elimination and Distribution of Selenium in the Tissues in Experimental Selenium Poisoning Rosenfeld, Irene

30 6 p. 443-449
artikel
12 The Influence of Ascorbic Acid on the Activity of Gonadotropic Hormones in Guinea Pigs Reid, J.T.

30 6 p. 477-483
artikel
13 The Therapeutic Effect of Yeast and Pyridoxine on Poikilocytosis in Dairy Cattle Reid, J.T.

30 6 p. 413-423
artikel
14 Vitamin A Requirements in Calves Lewis, J.M.

30 6 p. 467-475
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland