Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adequacy of the Industrial Lunch and the Use of Brewer’s Yeast as a Supplement Heller, Christene A.

26 4 p. 385-390
artikel
2 Editorial Board
26 4 p.
artikel
3 Factors Influencing the Bioassay of Vitamin E Homrich, Bernard R.

26 4 p. 391-398
artikel
4 Field Peas as a Source of Protein for Growth Woods, Ella

26 4 p. 327-335
artikel
5 Losses of Vitamins in Large-Scale Cookery Heller, Christene A.

26 4 p. 377-383
artikel
6 Some Results of Feeding Rats a Human Diet Low in Thiamine and Riboflavin Higgins, George M.

26 4 p. 347-359
artikel
7 Studies of the Average American Diet Cheldelin, Vernon H.

26 4 p. 417-430
artikel
8 Table of Contents
26 4 p.
artikel
9 The Mineral Composition of the Albino Rat as Affected by Chloride Deficiency Thacker, Edward J.

26 4 p. 431-441
artikel
10 The Performance of Normal Young Men on Controlled Thiamine Intakes Keys, Ancel

26 4 p. 399-415
artikel
11 The Ratio of Ascorbic Acid, Riboflavin and Thiamine in Raw and Pasteurized Milk Holmes, Arthur D.

26 4 p. 337-345
artikel
12 The Role of Biotin and “Folic Acid” in the Nutrition of the Rhesus Monkey Waisman, Harry A.

26 4 p. 361-375
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland