Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Digestibility of Some Animal and Vegetable Fats Hoagland, Ralph

25 3 p. 295-302
artikel
2 Editorial Board
25 3 p.
artikel
3 Further Studies on Riboflavin and Thiamine in the Rumen Content of Cattle. II Hunt, Charles H.

25 3 p. 207-216
artikel
4 Influence of Lecithin Feeding on Fat and Vitamin A Absorption in Man Adlersberg, David

25 3 p. 255-263
artikel
5 Nutritive Adequacy of Certain Low-Cost Food Mixtures Hemphill, Frances

25 3 p. 285-293
artikel
6 Results of Feeding Rats a Thiamine-Low Diet of a Type Consumed by Human Beings Higgins, George M.

25 3 p. 229-238
artikel
7 Table of Contents
25 3 p.
artikel
8 The Availability of the Calcium of Some New Zealand Vegetables Kelly, Joan

25 3 p. 303-308
artikel
9 The Basal Metabolism of Normal College Women McCrery, Jonnie

25 3 p. 245-254
artikel
10 The Effect of Chloride with High and Low Iodine Supply on the Thyroid Gland of the Rat Sharpless, George R.

25 3 p. 239-243
artikel
11 The Nicotinic Acid Content of Common Fruits and Vegetables as Prepared for Human Consumption Russell, Walter C.

25 3 p. 275-284
artikel
12 The Vitamin B Complex of Peeled Wheat Bread Sealock, Robert R.

25 3 p. 265-274
artikel
13 Vitamin B Complex Studies in Dogs: Production of Cirrhosis of Liver Fouts, Paul J.

25 3 p. 217-228
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland