Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An innovative approach: Formulation and evaluation of fermented oat milk using native yoghurt cultures Benmeziane, Farida

12 C p.
artikel
2 Compositional characterization of starch, proteins and lipids of long bean, dwarf long bean, mung bean and French bean seed flours Nor Azmah, U.

12 C p.
artikel
3 Development of soluble dietary fiber incorporated black pea protein slice: Physicochemical, textural, and rheological properties Bhatt, Shriya

12 C p.
artikel
4 Editorial Board
12 C p.
artikel
5 Effect of Ganoderma lucidum on physiological indices and gut microflora: A review Nandi, Purna

12 C p.
artikel
6 Effect of ultrasound-assisted drying on drying kinetics, color, total phenols content and antioxidant activity of pomegranate peel Niveditha, A.

12 C p.
artikel
7 Food label reading habits and their correlations with food choice motives among young consumers during the transition to the endemic phase of COVID-19 Joseph, Joshua

12 C p.
artikel
8 Microbial succession and anthocyanin concentration during sorghum fermentation Awe, Sunday

12 C p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland