Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Editorial: Advances in microbial bioprocessing to enhance nutritional and functional properties of foods and food ingredients Jiménez, Víctor M.

35 C p.
artikel
2 Editorial Board
35 C p.
artikel
3 Effect of different encapsulation techniques on the pH, thermal and storage stability of vitexin Yooying, Ratchadaporn

35 C p.
artikel
4 Effect of thermal treatment on selected bioactive compounds and physicochemical properties of a blackberry-soy-flaxseed beverage Bonilla, Ana I.

35 C p.
artikel
5 Effects of ultrafiltration followed by heat or high-pressure treatment on camel and bovine yogurts Sobti, Bhawna

35 C p.
artikel
6 Formulation of children's nutrient-dense recipes from Adansonia digitata pulp and Ocimum gratissimum leaves in North Benin Bankole, Bissola Malikath

35 C p.
artikel
7 Fortification of conventional Buffalo meat sausage with ash gourd peel enhances shelf life, nutritional, functional and microstructural characteristics Haque, Abdul

35 C p.
artikel
8 Harnessing date fruit pomace: Extraction of high fibre dietary ingredient and its impact on high fibre wheat flour dough Almoumen, Alaa

35 C p.
artikel
9 Physicochemical and functional properties of microcapsules of papaya seed extract (Carica papaya L.) obtained by spray drying Hinostroza-Quiñonez, Greta

35 C p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland