Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biogenic amines – Precursors of carcinogens in traditional Chinese fermented food Fong, Fiona Long Yan

23 C p. 52-57
artikel
2 Characterization and quantification of bioactive compounds and antioxidant activity in three different varieties of mango (Mangifera indica L.) peel from the Ecuadorian region using HPLC-UV/VIS and UPLC-PDA Marcillo-Parra, Verónica

23 C p. 1-7
artikel
3 Coconut inflorescence sap enhances exercise performance and plasma antioxidant status in young active men Joseph, Ashish

23 C p. 37-43
artikel
4 Effect of edible coatings on the shelf-life of fresh strawberries: A comparative study using TOPSIS-Shannon entropy method Khodaei, Diako

23 C p. 17-23
artikel
5 Effect of magnesium supplementation on women's health and well-being Porri, Debora

23 C p. 30-36
artikel
6 Effect of milk composition on sensory attributes and instrumental properties of Indian Cottage Cheese (Chhana) Chakraborty, Purba

23 C p. 8-16
artikel
7 Occurrences of Deoxynivalenol, Zearalenone and some of their masked forms in selected cereals from Southwest Nigeria Olopade, Bunmi K.

23 C p. 24-29
artikel
8 Physicochemical properties and nutritional compositions of nipa palm (Nypa fruticans Wurmb) syrup Saengkrajang, Warasri

23 C p. 58-65
artikel
9 Study of different technological strategies for sugar reduction in muffin addressed for children Caporizzi, Rossella

23 C p. 44-51
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland