Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
4 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Erucic acid in Brassicaceae and salmon – An evaluation of the new proposed limits of erucic acid in food
Vetter, Walter
19
C
p. 9-15
artikel
2
Optimization using response surface methodology (RSM) of the energy density of flour-based gruels of sweet cassava (Manihot esculenta Crantz) flour: Effect of the addition of two new sprouted rice varieties produced under optimal conditions (Nerica 3 and Nerica L56)
Klang, Julie Mathilde
19
C
p. 16-25
artikel
3
Physicochemical, rheological, and micro-structural properties of yogurts produced from mixtures of camel and bovine milks
Kamal-Eldin, Afaf
19
C
p. 26-33
artikel
4
Reduced postprandial serum triglyceride after a meal prepared using hot air frying: A randomized crossover trial
Feng, Xiaohui
19
C
p. 1-8
artikel
4 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland