Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             4 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Erucic acid in Brassicaceae and salmon – An evaluation of the new proposed limits of erucic acid in food Vetter, Walter

19 C p. 9-15
artikel
2 Optimization using response surface methodology (RSM) of the energy density of flour-based gruels of sweet cassava (Manihot esculenta Crantz) flour: Effect of the addition of two new sprouted rice varieties produced under optimal conditions (Nerica 3 and Nerica L56) Klang, Julie Mathilde

19 C p. 16-25
artikel
3 Physicochemical, rheological, and micro-structural properties of yogurts produced from mixtures of camel and bovine milks Kamal-Eldin, Afaf

19 C p. 26-33
artikel
4 Reduced postprandial serum triglyceride after a meal prepared using hot air frying: A randomized crossover trial Feng, Xiaohui

19 C p. 1-8
artikel
                             4 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland