Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new bridge between the nutrition and food sciences Frank, Jan
2015
1 C p. 1-2
2 p.
artikel
2 Comparison of oxalate contents and recovery from two green juices prepared using a masticating juicer or a high speed blender Vanhanen, Leo
2015
1 C p. 20-23
4 p.
artikel
3 Concentrations of total curcuminoids in plasma, but not liver and kidney, are higher in 18- than in 3-months old mice Kocher, Alexa
2015
1 C p. 3-8
6 p.
artikel
4 Flavor misattribution: A novel approach to improving compliance and blinding in food-based clinical interventions Bierwirth, Julianne E.
2015
1 C p. 24-30
7 p.
artikel
5 Pesticide residue levels in strawberry processing by-products that are rich in ellagitannins and an assessment of their dietary risk to consumers Sójka, Michał
2015
1 C p. 31-37
7 p.
artikel
6 Sodium intake and its reduction by food reformulation in the European Union — A review Kloss, Loreen
2015
1 C p. 9-19
11 p.
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland