Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Cuisine culture of the pearl of Mesopotamia: Mardin, Turkey Aslan Ceylan, Jiyan
2018
5 4 p. 239-245
artikel
2 Does Korean diet based on brown rice really have the effect on treating chronic diseases and on suspending drug use? Jung, Su Jin
2018
5 4 p. 231-238
artikel
3 Food taboos and suggestions among Madurese pregnant women: a qualitative study Diana, Rian
2018
5 4 p. 246-253
artikel
4 Jipjang: Following the tradition of preparing a fermented Korean household (jongka) staple food Lee, Chang Hyeon
2018
5 4 p. 254-266
artikel
5 Kahwa daun: traditional knowledge of a coffee leaf herbal tea from West Sumatera, Indonesia Novita, Rilma
2018
5 4 p. 286-291
artikel
6 Meat-based ethnic delicacies of Meghalaya state in Eastern Himalaya: preparation methods and significance Govindasamy, Kadirvel
2018
5 4 p. 267-271
artikel
7 New journal of ethnic foods with Springer Nature Kwon, Dae Young
2018
5 4 p. 229-230
artikel
8 Research on Joseon royal birthday cuisine memos Chung, Hae-Kyung
2018
5 4 p. 292-310
artikel
9 Street sale of pulque and sociospatial practices: A gender perspective in central Mexico Blas-YaƱez, Sandra
2018
5 4 p. 311-316
artikel
10 Urban street vending practices: an investigation of ethnic food safety knowledge, attitudes, and risks among untrained Chinese vendors in chinatown, Kolkata Ghatak, Ishani
2018
5 4 p. 272-285
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland