Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in the social and food practices of indigenous people in the New Kingdom of Granada (Colombia): through artifacts Vernot, Diana
2018
5 3 p. 177-183
artikel
2 Couscous: Ethnic making and consumption patterns in the Northeast of Algeria Chemache, Loucif
2018
5 3 p. 211-219
artikel
3 Customer perceptions of Japanese foods in Italy Fanelli, Rosa M.
2018
5 3 p. 167-176
artikel
4 Healthy and safe Korean traditional fermented foods: kimchi and chongkukjang Chang, Hae Choon
2018
5 3 p. 161-166
artikel
5 Internal processes of Geographical Indication and their effects: an evaluation framework for geographical indication applicants in Japan Tashiro, Ai
2018
5 3 p. 202-210
artikel
6 Konya (Turkey) gastronomy culture extending to Seljuk Empire Batu, Ali
2018
5 3 p. 184-193
artikel
7 Nutritional features of indigenous peopleĀ of Siberia and North America: Are we relatives? Prosekov, Alexander Y.
2018
5 3 p. 155-160
artikel
8 Scientific knowledge in traditional fermented foods Kwon, Dae Young
2018
5 3 p. 153-154
artikel
9 Ssam food recipe: A case study on jongka ancestral ritual food Lee, Chang Hyeon
2018
5 3 p. 194-201
artikel
10 The associations between dietary practices and dietary quality, biological health indicators, perceived stress, religiosity, culture, and gender in multicultural Singapore Ng, Rachel Yi-Xin
2018
5 3 p. 220-227
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland