Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Apiculture knowledge transmission in a changing world: Can family-owned knowledge be opened? Uchiyama, Yuta
2017
4 4 p. 262-267
artikel
2 Creation of Indian–Chinese cuisine: Chinese food in an Indian city Sankar, Amal
2017
4 4 p. 268-273
artikel
3 Ethnic and paleolithic diet: Where do they stand in inflammation alleviation? A discussion Patel, Seema
2017
4 4 p. 236-241
artikel
4 Gastronomy as an element of attraction in a tourist destination: the case of Lima, Peru Pérez Gálvez, Jesús Claudio
2017
4 4 p. 254-261
artikel
5 Past and present practices of the Malay food heritage and culture in Malaysia Raji, Mohd Nazri Abdul
2017
4 4 p. 221-231
artikel
6 Recovering the royal cuisine in Chosun Dynasty and its esthetics Chung, Hae-Kyung
2017
4 4 p. 242-253
artikel
7 Rendang: The treasure of Minangkabau Nurmufida, Muthia
2017
4 4 p. 232-235
artikel
8 Traditional plant-based foods and beverages in Bahrain Alalwan, Tariq A.
2017
4 4 p. 274-283
artikel
9 Turkish cultural heritage: a cup of coffee Yılmaz, Birsen
2017
4 4 p. 213-220
artikel
10 Why data creation is important for ethnic foods Kwon, Dae Young
2017
4 4 p. 211-212
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland