Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bioactive vegetables integrated into ethnic “Three Sisters Crops” garden targeting foods for type 2 diabetes-associated health disparities of American Indian communities Mishra, Lokesh K.
2017
4 3 p. 163-171
9 p.
artikel
2 DNA sequence analysis tells the truth of the origin, propagation, and evolution of chili (red pepper) Yang, Hye Jeong
2017
4 3 p. 154-162
9 p.
artikel
3 Ethnic foods and their taste: salt and sugar Kwon, Dae Young
2017
4 3 p. 133-134
2 p.
artikel
4 Households' dietary habits and food consumption patterns in Hamishkoreib locality, Kassala State, Sudan Khalid, Fatima A.
2017
4 3 p. 181-186
6 p.
artikel
5 Identification and functional properties of dominant lactic acid bacteria isolated from Kahudi, a traditional rapeseed fermented food product of Assam, India Goswami, Gunajit
2017
4 3 p. 187-197
11 p.
artikel
6 Iranian dates and ethnic date-based products Karizaki, Vahid M.
2017
4 3 p. 204-209
6 p.
artikel
7 Korean kimchi: promoting healthy meals through cultural tradition Hongu, Nobuko
2017
4 3 p. 172-180
9 p.
artikel
8 Recent research advances and ethno-botanical history of miang, a traditional fermented tea (Camellia sinensis var. assamica) of northern Thailand Khanongnuch, Chartchai
2017
4 3 p. 135-144
10 p.
artikel
9 Traditional fermented foods and beverages of Namibia Misihairabgwi, Jane
2017
4 3 p. 145-153
9 p.
artikel
10 Tradition and Japanese vegetables: history, locality, geography, and discursive ambiguity Uchiyama, Yuta
2017
4 3 p. 198-203
6 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland