Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Baijiu (白酒), Chinese liquor: History, classification and manufacture Zheng, Xiao-Wei
2016
3 1 p. 19-25
7 p.
artikel
2 Ethnic fermented and preserved fish products of India and Nepal Thapa, Namrata
2016
3 1 p. 69-77
9 p.
artikel
3 Folk to functional: An explorative overview of rice-based fermented foods and beverages in India Ray, Mousumi
2016
3 1 p. 5-18
14 p.
artikel
4 Food as a marker for economy and part of identity: traditional vegetal food of Yezidis and Kurds in Armenia Hovsepyan, Roman
2016
3 1 p. 32-41
10 p.
artikel
5 Kimchi, seaweed, and seasoned carrot in the Soviet culinary culture: the spread of Korean food in the Soviet Union and Korean diaspora Song, Changzoo
2016
3 1 p. 78-84
7 p.
artikel
6 Korean diet: Characteristics and historical background Kim, Soon Hee
2016
3 1 p. 26-31
6 p.
artikel
7 Portuguese traditional sausages: different types, nutritional composition, and novel trends Marcos, Cláudia
2016
3 1 p. 51-60
10 p.
artikel
8 Seoul declaration of Korean diet Kwon, Dae Young
2016
3 1 p. 1-4
4 p.
artikel
9 Siwonhan-mat: The third taste of Korean foods Kang, Soon Ah
2016
3 1 p. 61-68
8 p.
artikel
10 Understanding Korean food culture from Korean paintings Chung, Hae Kyung
2016
3 1 p. 42-50
9 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland