Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Association of Southeast Asian Nations workshop on ethnic foods Kwon, Dae Young
2015
2 4 p. 145-146
2 p.
artikel
2 Food, eating behavior, and culture in Chinese society Ma, Guansheng
2015
2 4 p. 195-199
5 p.
artikel
3 Origin names of gochu, kimchi, and bibimbap Yang, Hye-Jeong
2015
2 4 p. 162-172
11 p.
artikel
4 Philippine Pili: Composition of the lipid molecular species Pham, Laura J.
2015
2 4 p. 147-153
7 p.
artikel
5 Potential of starter culture to reduce biogenic amines accumulation in som-fug, a Thai traditional fermented fish sausage Kongkiattikajorn, Jirasak
2015
2 4 p. 186-194
9 p.
artikel
6 Rice-based Korean meals (bibimbap and kimbap) have lower glycemic responses and postprandial-triglyceride effects than energy-matched Western meals Jung, Su-Jin
2015
2 4 p. 154-161
8 p.
artikel
7 The evaluation of metabolizable energy in traditional Korean food for protein sources Kim, Eunmi
2015
2 4 p. 179-185
7 p.
artikel
8 The legend of laphet: A Myanmar fermented tea leaf Han, Thazin
2015
2 4 p. 173-178
6 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland