Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antiobesity effects of kimchi in diet-induced obese mice Cui, Meizi
2015
2 3 p. 137-144
8 p.
artikel
2 Discussion on the origin of kimchi, representative of Korean unique fermented vegetables Jang, Dai-Ja
2015
2 3 p. 126-136
11 p.
artikel
3 Methods of preparation of Swazi traditional fermented foods Simatende, Protus
2015
2 3 p. 119-125
7 p.
artikel
4 Sodium intake and prevalence of hypertension, coronary heart disease, and stroke in Korean adults Park, Junhyung
2015
2 3 p. 92-96
5 p.
artikel
5 Thua nao: Thai fermented soybean Chukeatirote, Ekachai
2015
2 3 p. 115-118
4 p.
artikel
6 Traditional and ayurvedic foods of Indian origin Sarkar, Preetam
2015
2 3 p. 97-109
13 p.
artikel
7 Uniqueness of Ethiopian traditional alcoholic beverage of plant origin, tella Lee, Mooha
2015
2 3 p. 110-114
5 p.
artikel
8 Why ethnic foods? Kwon, Dae Young
2015
2 3 p. 91-
1 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland