Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A quantitative approach to assess the contribution of seals to the permeability of water vapour and oxygen in thermosealed packages Reinas, Isabel
2016
7 C p. 34-40
7 p.
artikel
2 Editorial Board (IFC) 2016
7 C p. IFC-
1 p.
artikel
3 Improvement of fish protein film with nanoclay and transglutaminase for food packaging Rostamzad, Haniyeh
2016
7 C p. 1-7
7 p.
artikel
4 Improvement of water barrier properties of starch films by lipid nanolamination Slavutsky, AnĂ­bal M.
2016
7 C p. 41-46
6 p.
artikel
5 New sustainable approach to reduce cassava borne environmental waste and develop biodegradable materials for food packaging applications Tumwesigye, K.S.
2016
7 C p. 8-19
12 p.
artikel
6 Pine needles (Cedrus deodara (Roxb.) Loud.) extract as a novel preservative in cheese Mahajan, Deepak
2016
7 C p. 20-25
6 p.
artikel
7 Rosemary and oxygen scavenger in active packaging for prevention of high-pressure induced lipid oxidation in pork patties Bolumar, Tomas
2016
7 C p. 26-33
8 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland