Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biopolymer composites for engineering food structures to control product functionality Scholten, Elke
2014
1 p. 39-54
16 p.
artikel
2 Bridging benchtop research and industrial processed foods: Structuring of model food emulsions Pawlik, Aleksandra K.
2014
1 p. 24-38
15 p.
artikel
3 Computer simulation techniques for food science and engineering: Simulating atomic scale and coarse-grained models Pink, David A.
2014
1 p. 71-90
20 p.
artikel
4 Editorial Rousseau, Dérick
2014
1 p. 1-2
2 p.
artikel
5 Multi-scale properties of protein-stabilized foams Germain, Juan C.
2014
1 p. 55-70
16 p.
artikel
6 Structure and function of food products: A review Heertje, I.
2014
1 p. 3-23
21 p.
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland