Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Culinary Imagination: The Essential Ingredient in Food and Beverage Management O'Mahony, Barry
2007
14 1 p. 1-5
5 p.
artikel
2 Flight Catering: An Investigation of the Adoption of Mass Customisation Yi-Chi Chang, Yevvon
2007
14 1 p. 47-56
10 p.
artikel
3 Hot Beverages at Quick Service Restaurant (QSR) Drive-Thru Windows Borchgrevink, Carl P.
2007
14 1 p. 37-46
10 p.
artikel
4 Liquid Images: Viewing the Wine Label Finkelstein, Joanne
2007
14 1 p. 17-23
7 p.
artikel
5 Organising Haute-Cuisine Service Processes: A Case Study Stierand, Marc
2007
14 1 p. 24-36
13 p.
artikel
6 Plain Fare to Fusion: Ethnic Impacts on the Process of Maturity in Brisbane's Restaurant Sector Robinson, Richard N.S.
2007
14 1 p. 70-84
15 p.
artikel
7 The Future of Food and Beverage Management Research Wood, Roy C.
2007
14 1 p. 6-16
11 p.
artikel
8 The Influence of Perceived Body Image, Vanity and Personal Values on Food Consumption and Related Behaviour O'Mahony, Barry
2007
14 1 p. 57-59
3 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland