Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             26 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Computer Simulation of Thermal Sterilization of Canned Foods With Sub-Freezing Initial Temperatures Richard, P.
1991
24 1-2 p. 95-98
4 p.
artikel
2 Book Review Lelièvre, J.
1991
24 1-2 p. 8-
1 p.
artikel
3 Book Review Ooraikul, B.
1991
24 1-2 p. 6-
1 p.
artikel
4 Book Review Larmond, Elizabeth
1991
24 1-2 p. 6-
1 p.
artikel
5 Book Review Alli, I.
1991
24 1-2 p. 8-
1 p.
artikel
6 Book Review Kitts, D.D.
1991
24 1-2 p. 9-
1 p.
artikel
7 Book Review Hill, A.R.
1991
24 1-2 p. 7-
1 p.
artikel
8 Book Review Kermasha, S.
1991
24 1-2 p. 9-
1 p.
artikel
9 Book Review McGinnis, D.S.
1991
24 1-2 p. 8-
1 p.
artikel
10 Book Review Lee, B.H.
1991
24 1-2 p. 7-
1 p.
artikel
11 Characterization of Two Aspartyl Proteinases from a Commercial Fungal (Mucor miehei) Rennet Smith, J.L.
1991
24 1-2 p. 48-56
9 p.
artikel
12 Comparaison de trois méthodes pour la mesure du degré d'hydrolyse de protéines laitières modifiées enzymatiquement Turgeon, S.L.
1991
24 1-2 p. 14-18
5 p.
artikel
13 Degradation of Maize Stored at Reduced Water Activities by Eurotium chevalieri in Relation to Lipid Content Lesage, L.
1991
24 1-2 p. 32-35
4 p.
artikel
14 Effet d'une alimentation enrichie en ferments lactiques sur l'immunité humorale de la souris et sa survie à une dose létale de Klebsiella pneumoniae Morissette, C.
1991
24 1-2 p. 10-13
4 p.
artikel
15 Fatty Acids in Canadian Margarines Ratnayake, W.M.N.
1991
24 1-2 p. 81-86
6 p.
artikel
16 Flavor Technology: Recent Trends and Future Perspectives Yaylayan, V.A.
1991
24 1-2 p. 2-5
4 p.
artikel
17 Free Amino Compound Total Nitrogen and Dry Matter Content of Summer Potatoes During Growth in Southern Ontario Leszkowiat, M.J.
1991
24 1-2 p. 68-73
6 p.
artikel
18 Hard-to-Cook Defect in Black Beans: The Effect of Soaking in Various Aqueous Salt Solutions Garcia-Vela, L.A.
1991
24 1-2 p. 60-67
8 p.
artikel
19 Influence of Freshness on Quality of White Hake (Urophycis tenuis) Surimi Ablett, R.F.
1991
24 1-2 p. 36-41
6 p.
artikel
20 Le rôle de l'éthylène dans la conservation et la régulation de la biosynthèse de l'éthylène des florets de brocoli après récolte. Effet de la température 1 Makhlouf, J.
1991
24 1-2 p. 42-47
6 p.
artikel
21 Simultaneous HPLC Determination of Organic Acids, Sugars and Alcohols 1 Doyon, G.
1991
24 1-2 p. 87-94
8 p.
artikel
22 Spatial and Spectrophotometric Measurements of Light Scattering in Turkey Breast Meat Using Lasers and a Xenon Arc Swatland, H.J.
1991
24 1-2 p. 27-31
5 p.
artikel
23 Temperature Distribution in a Standard 1-Basket Water-Cascade Retort Ramaswamy, H.
1991
24 1-2 p. 19-26
8 p.
artikel
24 34th Annual CIFST Conference June 16 – 19, 1991 Montreal, Quebec van de Voort, Dr. F.R.
1991
24 1-2 p. 1-
1 p.
artikel
25 The Effect of Lactose and Fermentation Products on Paracellular Calcium Absorption and Femur Biomechanics in Rats Yuan, Y.V.
1991
24 1-2 p. 74-80
7 p.
artikel
26 Volatile Metabolites Produced in a Riesling Must by Wild Yeast Isolates Holloway, P.
1991
24 1-2 p. 57-59
3 p.
artikel
                             26 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland