Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             50 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Amendments to the 1985 Directory 1985
18 2 p. xxix-
1 p.
artikel
2 A Study of Calcium and Magnesium Migration Patterns of Soft Fruits Canned in a Variety of Syrups Edwards, B.J.
1985
18 2 p. 119-125
7 p.
artikel
3 Book Review Gélinas, Monique Daignault
1985
18 2 p. 109-
1 p.
artikel
4 Book Review Nakai, S.
1985
18 2 p. 110-
1 p.
artikel
5 Book Review van de Voort, F.R.
1985
18 2 p. 110-111
2 p.
artikel
6 Book Review Ma, C.Y.
1985
18 2 p. 109-110
2 p.
artikel
7 Book Review Guy, Paquette
1985
18 2 p. 111-
1 p.
artikel
8 Book Review Duitschaever, C.L.
1985
18 2 p. 111-
1 p.
artikel
9 Book Review Yada, R.V.
1985
18 2 p. 109-
1 p.
artikel
10 Canada's Largest Bakery 1985
18 2 p. xxii-
1 p.
artikel
11 Canola Market Opened in U.S. 1985
18 2 p. xx-xxi
nvt p.
artikel
12 Chemical Calculator 1985
18 2 p. xxii-
1 p.
artikel
13 CIFST Liaison Committee Report 1985
18 2 p. ii-iii
nvt p.
artikel
14 CIFST Update 1985
18 2 p. iv-vi
nvt p.
artikel
15 Cinétique de l'isomérisation du glucose en continu par une enzyme immobilisée dans un réacteur agité Mayer, R.C.
1985
18 2 p. 178-180
3 p.
artikel
16 Comparison of the Soxtec and Goldfisch Systems for Determination of Oil in Grain Species Bhatty, R.S.
1985
18 2 p. 181-184
4 p.
artikel
17 Computerized Image Analysis and Protein Quality of Simulated Pizza Crusts 1 Heyne, L.
1985
18 2 p. 168-173
6 p.
artikel
18 Conferences and Symposia 1985
18 2 p. xxvi-
1 p.
artikel
19 Effects of Temperature and Storage Time on the Microflora, Sensory and Exudate Changes of Vacuum- or Nitrogen-Packed Beef Simard, R.E.
1985
18 2 p. 126-132
7 p.
artikel
20 Fitness and Nutrition 1985
18 2 p. viii-
1 p.
artikel
21 From the President's Desk D'Hondt, Jim
1985
18 2 p. i-
1 p.
artikel
22 Heat Treatment and Homogenization of Milk For Queso Blanco (Latin American White Cheese) Manufacture Parnell-Clunies, Estelle M.
1985
18 2 p. 133-136
4 p.
artikel
23 Hi-Speed Mixers 1985
18 2 p. xxi-
1 p.
artikel
24 Le cholestérol Kenneth, K. Carroll
1985
18 2 p. x-
1 p.
artikel
25 Les animaux malades de l'homme Armand, Boudreau
1985
18 2 p. xiv-xviii
nvt p.
artikel
26 Letter to the Editor 1985
18 2 p. i-ii
nvt p.
artikel
27 Letter to the Editor 1985
18 2 p. 110-
1 p.
artikel
28 List of CIFST Conferences 1985
18 2 p. xxv-
1 p.
artikel
29 Modification of Whey Protein Concentrate to Simulate Whippability and Gelation of Egg White To, B.
1985
18 2 p. 150-157
8 p.
artikel
30 N.A.S.A. Revitalized 1985
18 2 p. xxii-
1 p.
artikel
31 New ASEAN Food Journal 1985
18 2 p. xxii-
1 p.
artikel
32 New Program for Quebec 1985
18 2 p. xxii-
1 p.
artikel
33 Notice 1985
18 2 p. xx-
1 p.
artikel
34 Package Testing Equipment 1985
18 2 p. xxi-
1 p.
artikel
35 Pocket Thermometer 1985
18 2 p. xxi-
1 p.
artikel
36 Positional Isomers of cis- and trans-Octadecenoic Acids in Hydrogenated Vegetable Oils 1 Smallbone, B.W.
1985
18 2 p. 174-177
4 p.
artikel
37 Production of Mushroom Mycelium in Supplemented Acid-Extract from Peat Martin, A.M.
1985
18 2 p. 185-188
4 p.
artikel
38 Protein Structure Development in Relation to Denaturation Temperatures Beveridge, T.
1985
18 2 p. 189-191
3 p.
artikel
39 Report of the Conference Committee 1985
18 2 p. ii-
1 p.
artikel
40 Retention of Carotene in Green Peppers and Peaches After a Home Dehydration Process Desrosiers, T.
1985
18 2 p. 144-149
6 p.
artikel
41 Royal York Hotel (Convention Floor) 1985
18 2 p. xxiv-xxv
nvt p.
artikel
42 Short Courses 1985
18 2 p. xxix-
1 p.
artikel
43 Student Affairs Committee 1985
18 2 p. vi-vii
nvt p.
artikel
44 Survival of Swine Vesicular Disease Virus in “Prosciutto di Parma” (Parma Ham) McKercher, P.D.
1985
18 2 p. 163-167
5 p.
artikel
45 The Fate of Antinutritional Factors During the Preparation of a Fababean Protein Isolate using a Micellization Technique Arntfield, S.D.
1985
18 2 p. 137-143
7 p.
artikel
46 The Influence of Processing Parameters on Food Protein Functionality II. Factors Affecting Thermal Properties as Analyzed by Differential Scanning Calorimetry Murray, E.D.
1985
18 2 p. 158-162
5 p.
artikel
47 The Mechanisms of Lipid Autoxidation I. Primary Oxidation Products Paquette, G.
1985
18 2 p. 112-118
7 p.
artikel
48 University of Alberta News 1985
18 2 p. viii-x
nvt p.
artikel
49 University of Guelph News 1985
18 2 p. x-
1 p.
artikel
50 Youth Celebrate Science 1985
18 2 p. vii-viii
nvt p.
artikel
                             50 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland