Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acceptability of beer produced with dandelion, nettle, and sage Hayward, Lydia

18 C p.
artikel
2 Consumers’ perception of olive oil-based dressings evaluated by complementary techniques: Focus group and word association Roascio-Albistur, Antonella

18 C p.
artikel
3 Editorial Board
18 C p.
artikel
4 Effects of vacuum or sous-vide cooking methods on the quality of largemouth bass (Micropterus salmoides) Wan, Jiangli

18 C p.
artikel
5 Gastronomic experience as a factor of motivation in the tourist movements Berbel-Pineda, Juan M.

18 C p.
artikel
6 Mindful eating: Differences of generations and relationship of mindful eating with BMI Durukan, Arzu

18 C p.
artikel
7 Optimisation of the pH and boiling conditions needed to obtain improved foaming and emulsifying properties of chickpea aquafaba using a response surface methodology Lafarga, Tomás

18 C p.
artikel
8 Sensory profile, biophenolic and volatile compounds of an artisanal ice cream (‘gelato’) functionalised using extra virgin olive oil Sacchi, Raffaele

18 C p.
artikel
9 Synaesthesia: The multisensory dining experience Spence, Charles

18 C p.
artikel
10 The texture and preference of “mentsuyu (Japanese noodle soup base) caviar” prepared from sodium alginate and calcium lactate Yuasa, Masahiro

18 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland