Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new ingredient: The introduction of priprioca in gastronomy Atala, Alex
2012
1 1 p. 61-63
3 p.
artikel
2 Contributors 2012
1 1 p. 3-4
2 p.
artikel
3 Cooking and nutritional science: Gastronomy goes further Navarro, Virginia
2012
1 1 p. 37-45
9 p.
artikel
4 Culinary trompe-l'oeil: A new concept in coating Luis Aduriz, A.
2012
1 1 p. 70-77
8 p.
artikel
5 Defining microbial terroir: The use of native fungi for the study of traditional fermentative processes Felder, Daniel
2012
1 1 p. 64-69
6 p.
artikel
6 Dry aging beef Perry, Neil
2012
1 1 p. 78-80
3 p.
artikel
7 Foreword from the editors Perez Villarreal, Begoña
2012
1 1 p. 1-2
2 p.
artikel
8 Hydrocolloids between soft matter and taste: Culinary polymer physics Vilgis, Thomas A.
2012
1 1 p. 46-53
8 p.
artikel
9 Improvement of a culinary recipe by applying sensory analysis: Design of the New Tarte Tatin García-Segovia, Purificación
2012
1 1 p. 54-60
7 p.
artikel
10 On the idea of novelty in cuisine Beaugé, Bénédict
2012
1 1 p. 5-14
10 p.
artikel
11 Sous vide cooking: A review Baldwin, Douglas E.
2012
1 1 p. 15-30
16 p.
artikel
12 The engineering inside our dishes Aguilera, Jose Miguel
2012
1 1 p. 31-36
6 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland