Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new ingredient: The introduction of priprioca in gastronomy Atala, Alex
2012
1 p. 61-63
3 p.
artikel
2 A review of literature on restaurant menus: Specifying the managerial issues Ozdemir, Bahattin
2014
1 p. 3-13
11 p.
artikel
3 Bollito misto non-bollito Vignoli, Enrico
2014
1 p. 51-54
4 p.
artikel
4 Contributors 2012
1 p. 3-4
2 p.
artikel
5 Cooking and nutritional science: Gastronomy goes further Navarro, Virginia
2012
1 p. 37-45
9 p.
artikel
6 Culinary trompe-l'oeil: A new concept in coating Luis Aduriz, A.
2012
1 p. 70-77
8 p.
artikel
7 Defining microbial terroir: The use of native fungi for the study of traditional fermentative processes Felder, Daniel
2012
1 p. 64-69
6 p.
artikel
8 Dry aging beef Perry, Neil
2012
1 p. 78-80
3 p.
artikel
9 Edible oleogels in molecular gastronomy Rogers, Michael A.
2014
1 p. 22-31
10 p.
artikel
10 Effect of highly aerated food on expected satiety Arboleya, Juan-Carlos
2014
1 p. 14-21
8 p.
artikel
11 Foreword from the editors Perez Villarreal, Begoña
2012
1 p. 1-2
2 p.
artikel
12 Foreword from the editors by Harold McGee and Wylie Dufresne 2014
1 p. 1-2
2 p.
artikel
13 Hydrocolloids between soft matter and taste: Culinary polymer physics Vilgis, Thomas A.
2012
1 p. 46-53
8 p.
artikel
14 Improvement of a culinary recipe by applying sensory analysis: Design of the New Tarte Tatin García-Segovia, Purificación
2012
1 p. 54-60
7 p.
artikel
15 It׳s all Greek to me Goldfarb, Will
2014
1 p. 46-50
5 p.
artikel
16 On the idea of novelty in cuisine Beaugé, Bénédict
2012
1 p. 5-14
10 p.
artikel
17 Preparation methods influence gastronomical outcome of hollandaise sauce Rognså, Guro Helgesdotter
2014
1 p. 32-45
14 p.
artikel
18 Sous vide cooking: A review Baldwin, Douglas E.
2012
1 p. 15-30
16 p.
artikel
19 The engineering inside our dishes Aguilera, Jose Miguel
2012
1 p. 31-36
6 p.
artikel
20 The enhancement of natural colors to provoke seasonality Lightner, Matt
2014
1 p. 55-59
5 p.
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland