Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Babcock-Gerber Method for Determining the Percentage of Fat in Ice Cream* Moore, H.C.
1926
9 3 p. 276-285
10 p.
artikel
2 Editorial Board 1926
9 3 p. i-
1 p.
artikel
3 Johan D. Frederiksen 1926
9 3 p. 306-
1 p.
artikel
4 Official Records as Material for Studying Inheritance of Milk and Butterfat Production* Fohrman, M.H.
1926
9 3 p. 286-292
7 p.
artikel
5 Peroxidase as a Factor in Butter Deterioration * Palmer, L.S.
1926
9 3 p. 272-275
4 p.
artikel
6 Sweetened Condensed Milk Rice, Frank E.
1926
9 3 p. 293-305
13 p.
artikel
7 The Composition, Digestibility and Feeding Value of Hydrolyzed Sawdust * Archibald, J.G.
1926
9 3 p. 257-271
15 p.
artikel
8 William Alonzo Stocking, Jr. Guthrie, E.S.
1926
9 3 p. 253-256
4 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland