Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Algebraic Method of Proportioning Ice Cream Mixes Price, W.V.
1926
9 2 p. 243-250
8 p.
artikel
2 A Quantitative Form of Expressing Persistency of Milk or Fat Secretion Turner, C.W.
1926
9 2 p. 203-214
12 p.
artikel
3 Editorial board 1926
9 2 p. i-
1 p.
artikel
4 Genetics of Breeding Better Dairy Stock * Gowen, John W.
1926
9 2 p. 153-170
18 p.
artikel
5 Increased Producing Ability in Dairy Cows Due to Test Conditions Fohrman, M.H.
1926
9 2 p. 215-218
4 p.
artikel
6 Physico-Chemical Factors Influencing Cream Rising Palmer, L.S.
1926
9 2 p. 171-191
21 p.
artikel
7 Review of Foreign Dairy Literature Hileman, J.L.
1926
9 2 p. 251-252
2 p.
artikel
8 Some Factors Affecting the Growth of Certain Strains of P. Roqueforti Blue Mold. II Golding, N.S.
1926
9 2 p. 236-242
7 p.
artikel
9 Some Observations on the Freezing Point of Mile Buchanan, J.H.
1926
9 2 p. 192-202
11 p.
artikel
10 Sweetened Condensed Milk Rice, Frank E.
1926
9 2 p. 140-152
13 p.
artikel
11 The Effect of Environmental Temperature on the Percentage of Fat in Cow's Milk Hays, W.P.
1926
9 2 p. 219-235
17 p.
artikel
12 The RĂ´ole of Vitamin A in the Nutrition of Calves * Jones, I.R.
1926
9 2 p. 119-139
21 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland