Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Color Test and Other Methods for Quality of Milk 1 Nissen, B.H.
1925
8 2 p. 168-173
6 p.
artikel
2 Calculating the Average Production of a Dairy Herd 1 Becker, R.B.
1925
8 2 p. 105-114
10 p.
artikel
3 Dairy Notes J. H. F,
1925
8 2 p. 174-176
3 p.
artikel
4 Editorial Board 1925
8 2 p. i-
1 p.
artikel
5 Gelatin as a Source of Bacteria in Ice Cream* Brannon, J.M.
1925
8 2 p. 115-126
12 p.
artikel
6 In Memory of George A. Smith 1925
8 2 p. 79-
1 p.
artikel
7 Relation of Water to Milk Borne Typhoid Fellers, Carl R.
1925
8 2 p. 146-167
22 p.
artikel
8 The Effect of Cane Molasses on the Digestibility of a Complete Ration Fed to Dairy Cows Williams, Paul S.
1925
8 2 p. 94-104
11 p.
artikel
9 The Effect of Season on the Milk and Fat Production of Jersey Cows Wylie, C. Elmer
1925
8 2 p. 127-131
5 p.
artikel
10 The Trier Compared with the Wedge Method of Sampling Tub Butter Ellenberger, H.B.
1925
8 2 p. 80-88
9 p.
artikel
11 Treatment of Cream for the Removal of Objectionable Flavors and Odors 1 Hunziker, O.F.
1925
8 2 p. 132-145
14 p.
artikel
12 Yeast as a Supplementary Feed for Lactating Cows Eckles, C.H.
1925
8 2 p. 89-93
5 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland