Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Associative Action as a Cause of Yellow Color in Yeast Colonies Hammer, B.W.
1924
7 2 p. 163-168
6 p.
artikel
2 Dairy Notes 1924
7 2 p. 205-209
5 p.
artikel
3 Editorial board 1924
7 2 p. i-
1 p.
artikel
4 First American World's Dairy Congress a Success Frandsen, J.H.
1924
7 2 p. 138-140
3 p.
artikel
5 Reading the Fat in Cream Tests Spitzer, George
1924
7 2 p. 131-137
7 p.
artikel
6 Review of Dairy Literature 1924
7 2 p. 210-211
2 p.
artikel
7 Studies in the Growth and Nutrition of Dairy Calves McCandlish, Andrew C.
1924
7 2 p. 160-162
3 p.
artikel
8 The Color of Cow's Milk and its Value Doan, F.J.
1924
7 2 p. 147-153
7 p.
artikel
9 The Effect of Milk Plant Operations on the Amount of Cream Rising on Milk Martin, W.H.
1924
7 2 p. 197-204
8 p.
artikel
10 The Effect of Storage on the Peroxidase Activity of Whole Milk Powders 1 Dahle, C.D.
1924
7 2 p. 141-146
6 p.
artikel
11 The Relation Between Age and Fat Production in Dairy Cows Ragsdale, Arthur C.
1924
7 2 p. 189-196
8 p.
artikel
12 The Viscosity of Natural and Remade Milk Evenson, Oscar L.
1924
7 2 p. 174-188
15 p.
artikel
13 True Protein Versus Crude Protein as a Basis for Computation of Feeding Standards Forbes, E.B.
1924
7 2 p. 154-159
6 p.
artikel
14 Variations in Amount of Milk and Percent of Fat in the Milk from Different Quarters of the Cow's Udder Fitch, J.B.
1924
7 2 p. 169-173
5 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland