Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Comparison of Early, Medium and Late-Maturing Varieties of Silage Corn for Milk Production Slate Jr., Wm. L.
1923
6 5 p. 382-392
11 p.
artikel
2 A Greenish-Black Discoloration of Chocolate Ice Cream Dahlberg, A.C.
1923
6 5 p. 455-460
6 p.
artikel
3 A Study of the Action of Certain Bacteria, Yeasts and Molds on the Keeping Quality of Butter in Cold Storage 1 Grimes, M.
1923
6 5 p. 427-445
19 p.
artikel
4 A Study of the Relation of the Composition of the Mix to the Quality of the Finished Ice Cream 1 Ambrose, A.S.
1923
6 5 p. 446-454
9 p.
artikel
5 A System of Rearing Dairy Calves with Limited Use of Milk Maynard, L.A.
1923
6 5 p. 483-499
17 p.
artikel
6 Comparison of Methods of Reading Cream Tests Doan, F.J.
1923
6 5 p. 406-411
6 p.
artikel
7 Editorial Board 1923
6 5 p. i-
1 p.
artikel
8 Factors Influencing Percentage of Fat in Milk Woodward, T.E.
1923
6 5 p. 466-478
13 p.
artikel
9 Normal Growth of the Jersey Cow Turner, Charles W.
1923
6 5 p. 461-465
5 p.
artikel
10 Studies in the Growth and Nutrition of Dairy Calves McCandlish, Andrew C.
1923
6 5 p. 500-508
9 p.
artikel
11 The Bacterial Content of Cow Feces * Allen, P.W.
1923
6 5 p. 479-482
4 p.
artikel
12 The Determination of Fat in Buttermilk Tracy, P.H.
1923
6 5 p. 393-405
13 p.
artikel
13 The Relation of the Oxidizability Value and the Amino and Ammonia Nitrogen Content to the Quality of Cream and Butter Ferris, L.W.
1923
6 5 p. 412-426
15 p.
artikel
14 The World's Dairy Congress van Norman, H.E.
1923
6 5 p. 377-381
5 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland