Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             27 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Papers Presented at the Sixty-Fourth Annual Meeting of the American Dairy Science Association 1969
52 6 p. 879-903
25 p.
artikel
2 Acceptance and Consumer Preference Testing Hall Ellis, Barbara
1969
52 6 p. 823-831
9 p.
artikel
3 Book Reviews Tobias, Joseph
1969
52 6 p. NP-
1 p.
artikel
4 Carbohydrate Metabolism in Cheddar Cheese. I. n-Acetylneuraminic Acid, 2-Deoxy-d-Ribose, and Phosphorylated Sugars Sullivan, Royal A.
1969
52 6 p. 761-767
7 p.
artikel
5 Casein-Pellet-Solvation and Heat Stability of Individual Cow's Milk Thompson, M.P.
1969
52 6 p. 796-798
3 p.
artikel
6 Chemical and Instrumental Methods of Flavor Analysis Teranishi, R.
1969
52 6 p. 816-823
8 p.
artikel
7 Complete Rations for Dairy Cattle Rakes, A.H.
1969
52 6 p. 870-875
6 p.
artikel
8 Components of Genetic Variance in Milk Yield 1 Lee, A.J.
1969
52 6 p. 780-789
10 p.
artikel
9 Dairy Herd Management Research in a Changing World 1 Albright, J.L.
1969
52 6 p. 808-809
2 p.
artikel
10 Editorial Board 1969
52 6 p. i-
1 p.
artikel
11 Extension Section 1969
52 6 p. 944-948
5 p.
artikel
12 Feeding Dairy Cows in Drylot Bath, Donald L.
1969
52 6 p. 876-878
3 p.
artikel
13 Flavor 1 Tobias, J.
1969
52 6 p. 810-
1 p.
artikel
14 Flavored Buttermilks Kosikowski, Frank V.
1969
52 6 p. 799-800
2 p.
artikel
15 Flavors of Dairy Products: A Review of Recent Advances Forss, D.A.
1969
52 6 p. 832-840
9 p.
artikel
16 Glucose Utilization and Hepatic Enzyme Activities in Young Gnotobiotic Ruminants 1,2 Purser, D.B.
1969
52 6 p. 790-795
6 p.
artikel
17 Group Feeding of Concentrates to Dairy Cows 1 Stoddard, G.E.
1969
52 6 p. 844-847
4 p.
artikel
18 Inheritance of Part Lactation in Hariana Cattle 1 Singh, Mukhtiar
1969
52 6 p. 775-779
5 p.
artikel
19 News and Events 1969
52 6 p. v-vi
nvt p.
artikel
20 Post-Hoop Curd Handling in the United States Cheddar Cheese Industry 1,2 Vedamuthu, E.R.
1969
52 6 p. 803-807
5 p.
artikel
21 Predicted versus Measured Production Differences Using Summer Air Conditioning for Lactating Dairy Cows Hahn, Leroy
1969
52 6 p. 800-802
3 p.
artikel
22 Problems Associated with All Corn Silage Feeding Coppock, C.E.
1969
52 6 p. 848-858
11 p.
artikel
23 Production Section 1969
52 6 p. 903-944
42 p.
artikel
24 Relative Selection Efficiency in Retrospect of Selected Young Sires Van Vleck, L.D.
1969
52 6 p. 768-774
7 p.
artikel
25 Sensory Perception Moulton, David G.
1969
52 6 p. 811-815
5 p.
artikel
26 Suggested Topical Outline for a Course in Organoleptic Evaluation of Foods 1 Thomas, E.L.
1969
52 6 p. 841-843
3 p.
artikel
27 Supplementing Corn Silage Hillman, Donald
1969
52 6 p. 859-870
12 p.
artikel
                             27 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland