Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature Nelson, W.O.
1955
38 10 p. A115-A124
nvt p.
artikel
2 Antibiotics as Growth Stimulants for Dairy Cattle: A Review 1 Lassiter, C.A.
1955
38 10 p. 1102-1138
37 p.
artikel
3 Corncobs with Aureomycin as Roughage Compared to Hay for Dairy Heifers Harshbarger, K.E.
1955
38 10 p. 1164-1168
5 p.
artikel
4 Evaporation of Water from Milk by Spray Drying 1,2 Coulter, S.T.
1955
38 10 p. 1180-1184
5 p.
artikel
5 Further Studies on Polysaccharide Production by Bovine Rumen Bacteria 1 Gibbons, R.J.
1955
38 10 p. 1147-1154
8 p.
artikel
6 Influence of Certain Vitamin K Compounds on Lactic Acid Development in Milk 1 Wilkowske, H.H.
1955
38 10 p. 1077-1082
6 p.
artikel
7 Our Association 1955
38 10 p. 1176-1179
4 p.
artikel
8 People and Events 1955
38 10 p. 1170-1175
6 p.
artikel
9 Properties of the Gametokinetic Substance in the Feces of Dairy Cattle 1 Banik, U.K.
1955
38 10 p. 1139-1146
8 p.
artikel
10 Selection Indices Based on Milk and Fat Yield, Fat Per Cent, and Type Classification 1 Tabler, K.A.
1955
38 10 p. 1155-1163
9 p.
artikel
11 Streptococcus Lactis and the Streptococci of the So-called Lactic Group Sherman, J.M.
1955
38 10 p. 1184-1187
4 p.
artikel
12 The Destruction of Oxalates by the Rumen Contents of Cows Morris, M.P.
1955
38 10 p. 1169-
1 p.
artikel
13 The Nutritional Requirements of Lactic Streptococci Isolated from Starter Cultures. III. Variation in Growth-Promoting Properties of Fresh Whole Milks Anderson, A.W.
1955
38 10 p. 1083-1088
6 p.
artikel
14 The Phosphatase Activity of Chocolate Milk Kosikowski, F.V.
1955
38 10 p. 1096-1101
6 p.
artikel
15 Tocopherol Content of the Fat of Dairy Products as an Index of Adulteration Mahon, J.H.
1955
38 10 p. 1089-1095
7 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland