Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature Nelson, W.O.
1953
36 8 p. A81-A94
nvt p.
artikel
2 Catabolic Reactions of Mixed Suspensions of Bovine Rumen Bacteria 1 Doetsch, Raymond N.
1953
36 8 p. 825-831
7 p.
artikel
3 Changes in Bacterial Counts and Flavor of Concentrated and Recombined Milks during Storage at Low Temperatures 1 Olson Jr., J.C.
1953
36 8 p. 817-824
8 p.
artikel
4 Comparison of Methods for the Estimation of Vitamin a in Calf Plasma 1 Avampato, J.E.
1953
36 8 p. 783-793
11 p.
artikel
5 Direct Chromatographic Determination of Acetic, Propionic and Butyric Acids in Cheese 1,2 Harper, W.J.
1953
36 8 p. 808-816
9 p.
artikel
6 Editorial Board 1953
36 8 p. i-
1 p.
artikel
7 Effect of Spoilage Bacteria on Biacetyl Content and Flavor of Cottage Cheese 1 Parker, R.B.
1953
36 8 p. 843-849
7 p.
artikel
8 Effect of Various Dietary Lipids on the Blood Plasma Lipids of Dairy Calves 1,2 Jacobson, N.L.
1953
36 8 p. 832-842
11 p.
artikel
9 Errata 1953
36 8 p. 865-
1 p.
artikel
10 People and Events in the Dairy Science World 1953
36 8 p. 900-903
4 p.
artikel
11 Proceedings of the Forty-Eighth Annual Meeting of the American Dairy Science Association Ellsworth, P.R.
1953
36 8 p. 867-899
33 p.
artikel
12 Production of Water-Insoluble Acids and Butyric Acid in Butter by Defect-Producing Bacteria 1 Kester, L.T.
1953
36 8 p. 794-798
5 p.
artikel
13 Production of Water-Insoluble and Butyric Acids During Cream Deterioration 1 Peters, I.I.
1953
36 8 p. 799-807
9 p.
artikel
14 The Churning Time of Milk Fat at Different Temperatures Holland, R.F.
1953
36 8 p. 850-853
4 p.
artikel
15 The Essential Amino Acid Content of the Proteins Isolated from Milk of the Cow, Ewe, Sow, and Mare 1 Ray Sarkar, B.C.
1953
36 8 p. 859-864
6 p.
artikel
16 The Intake, Digestibility, and Nutrient Deficiencies of Seven Southeastern Hays McCullough, Marshall E.
1953
36 8 p. 854-858
5 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland