Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1950
33 2 p. A13-A27
nvt p.
artikel
2 Editorial board 1950
33 2 p. i-
1 p.
artikel
3 Effect of Micrococci on the Development of Flavor when Added to Cheddar Cheese Made from Pasteurized Milk 1 Alford, John A.
1950
33 2 p. 115-120
6 p.
artikel
4 Extraction and Isolation of Gamma Globulin from the Bovine Thymus Gland 1 Kamal, Syed
1950
33 2 p. 98-101
4 p.
artikel
5 Inheritance of Susceptibility to Mastitis 1 Lush, Jay L.
1950
33 2 p. 121-125
5 p.
artikel
6 Occurrence of Micrococci in Cheddar Cheese Made from Raw and from Pasteurized Milk 1 Alford, John A.
1950
33 2 p. 107-114
8 p.
artikel
7 The Curvilinearity of Heritability of Butterfat Production 1 Beardsley, John P.
1950
33 2 p. 93-97
5 p.
artikel
8 The Isolation of Maltol 1 from Heated Skim Milk 2 Patton, Stuart
1950
33 2 p. 102-106
5 p.
artikel
9 Thyroprotein in the Ration of Dairy Cattle. I. Its Influence on Milk Production, Fat Test, Heart Rate and Body Weight 1 Reece, Ralph P.
1950
33 2 p. 126-133
8 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland