Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1947
30 3 p. A29-A40
nvt p.
artikel
2 A Comparison of the Babcock, Gerber, Minnesota, Pennsylvania, and Mojonnier Methods for Determining the Percentage of Fat in Homogenized Milk 1 Trout, G.M.
1947
30 3 p. 145-159
15 p.
artikel
3 A Method for Measuring the Body of Cultured Cream Hilker, Luther D.
1947
30 3 p. 161-164
4 p.
artikel
4 Association Announcements 1947
30 3 p. 209-
1 p.
artikel
5 Comparison of Sucrose, High Conversion Corn Sirup, and Dextrose in the Preservation of Peaches by the Frozen-Pack Method for use in Ice Cream Tracy, P.H.
1947
30 3 p. 129-136
8 p.
artikel
6 Editorial board 1947
30 3 p. i-
1 p.
artikel
7 Heritability of Heat Tolerance in Dairy Cattle Seath, D.M.
1947
30 3 p. 137-144
8 p.
artikel
8 The Effect of Continuous Intravenous Feeding of Various Substances upon the Secretion of Milk Fat 1,2 Mann, A.I.
1947
30 3 p. 183-196
14 p.
artikel
9 The Flavor, Volatile Acidity, and Soluble Protein of Cheddar and other Cheese 1 Dahlberg, A.C.
1947
30 3 p. 165-174
10 p.
artikel
10 The Removal of the Sorbed Gases in Dried Milks 1 Haller, H.S.
1947
30 3 p. 197-208
12 p.
artikel
11 The Value of Supplementary Vitamin Feeding in the Rearing of Dairy Calves Nevens, W.B.
1947
30 3 p. 175-181
7 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland