Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts and Review of Dairy Literature Harding, H.A.
1920
3 6 p. 555-
1 p.
artikel
2 A Comparison of the Butterfat Content and the Total Solids Content of Creams of Varying Richness Separated from the Same Sample of Milk Stiritz, B.A.
1920
3 6 p. 522-528
7 p.
artikel
3 A Study in Bulls McCandlish, Andrew C.
1920
3 6 p. 529-539
11 p.
artikel
4 A Study of the Incorporation of Proteins in Creamery Butter Wyant, R.W.
1920
3 6 p. 452-467
16 p.
artikel
5 Bacterial Control in Milk Plants Smith, Russell S.
1920
3 6 p. 540-554
15 p.
artikel
6 Bitterness in Evaporated Milk Spitzer, George
1920
3 6 p. 486-493
8 p.
artikel
7 Dairy Notes Hendrickson, J.W.
1920
3 6 p. 556-559
4 p.
artikel
8 Factors Influencing the Viscosity of Sweetened Condensed Milk Rogers, L.A.
1920
3 6 p. 468-485
18 p.
artikel
9 Index to Volume III 1920
3 6 p. 561-565
5 p.
artikel
10 Is Ropy Milk Becoming a More Serious Dairy Trouble Harding, H.A.
1920
3 6 p. 502-521
20 p.
artikel
11 Proportioning the Ingredients for Ice Cream and Other Frozen Products (The Balance Method) Williams, O.E.
1920
3 6 p. 439-451
13 p.
artikel
12 The Effect of Pasteurization on the Number of Bacteria in Milk When This is Determined by the Direct Microscopic Count 1 Hastings, E.G.
1920
3 6 p. 494-501
8 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland