Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
10 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Abstracts of Literature
1945
28
8
p. A109-A121
nvt p.
artikel
2
Ascorbic Acid Oxidation a Key Factor in theInhibition or Promotion of the Tallowy Flavor in Milk
Krukovsky, Vladimir N.
1945
28
8
p. 565-579
15 p.
artikel
3
Editorial Board
1945
28
8
p. i-
1 p.
artikel
4
Effect of Inbreeding on the Growth Curves of Height at Withers, Weight, and Heart Girth of Holstein Females
Baker, G.A.
1945
28
8
p. 607-610
4 p.
artikel
5
Substances Adsorbed on the Fat Globules in Cream and their Relation to Churning. V. Composition of the “Membrane” and Distribution of the Adsorbed Substances in Churning 1
Jenness, Robert
1945
28
8
p. 611-623
13 p.
artikel
6
The Effect of Temperature of Reading on the Accuracy of the Babcock Test for Fat in Milk
Jenness, Robert
1945
28
8
p. 591-595
5 p.
artikel
7
The Fortieth Annual Meeting of the American Dairy Science Association
Stoltz, R.B.
1945
28
8
p. 625-649
25 p.
artikel
8
The Influence of Milk-Fat Globule Size and Milk and Cream Temperatures on the Stability of the Frozen Cream Emulsion
Bell, R.W.
1945
28
8
p. 581-589
9 p.
artikel
9
The Manufacture of Cheddar Cheese from Pasteurized Milk in Commercial Plants
Walter, H.E.
1945
28
8
p. 597-606
10 p.
artikel
10
Wilber John Fraser
1945
28
8
p. 651-652
2 p.
artikel
10 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland