Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1943
26 7 p. A119-A152
nvt p.
artikel
2 An Outbreak of a Medicinal Flavor in Market Milk caused by Aerobacter Aerogenes * Claydon, T.J.
1943
26 7 p. 587-590
4 p.
artikel
3 Editorial board 1943
26 7 p. i-
1 p.
artikel
4 Effect of some Silages on the Copper Tolerance of Pasteurized Milk Babcock, C.J.
1943
26 7 p. 563-570
8 p.
artikel
5 Factors Affecting the Color and Clarity of Casein Plastics * Fick, H.F.
1943
26 7 p. 591-607
17 p.
artikel
6 Live Weight and Milk-Energy Yield in the Nebraska Station Dairy Herd Davis, H.P.
1943
26 7 p. 625-641
17 p.
artikel
7 Relationships between High Temperature Forewarming and the Color and Heat Stability of Evaporated Milks of Different Solids Content Bell, R.W.
1943
26 7 p. 579-585
7 p.
artikel
8 The Effect of Ultra-Violet Irradiation on the Vitamin A, Carotene, and Riboflavin Content of Milk * Fuhr, Irvin
1943
26 7 p. 643-646
4 p.
artikel
9 The Effect of Various Degrees of Forewarming upon the Heat Stability of Milks of Different Solids Concentrations Webb, B.H.
1943
26 7 p. 571-578
8 p.
artikel
10 The Influence of Several Factors upon the Flavor of Frozen Sweet Cream 1 Trout, G.M.
1943
26 7 p. 609-618
10 p.
artikel
11 The Stability of the Fat Emulsion of Frozen Cream 1 Trout, G.M.
1943
26 7 p. 619-624
6 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland