Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1943
26 1 p. A1-A29
nvt p.
artikel
2 A Comparison of Acetic Acid, Fed in the Form of Triacetin, with Glucose as a Nutrient in feeds * McManus, T.B.
1943
26 1 p. 13-23
11 p.
artikel
3 Comparative Standardization of Butter, Cheese, Milk and Ice Cream Flavor Scoring Trout, G.M.
1943
26 1 p. 63-68
6 p.
artikel
4 Editorial board 1943
26 1 p. i-
1 p.
artikel
5 Errata 1943
26 1 p. NP-
1 p.
artikel
6 Growth Studies with Ayrshire Cattle. I. Normal Body Weights and Heights at Shoulders for Ayrshire Cattle 1 Bowling, G.A.
1943
26 1 p. 47-52
6 p.
artikel
7 Rapid Methods for Estimating the Number of Spermatozoa in Bull Semen Salisbury, G.W.
1943
26 1 p. 69-78
10 p.
artikel
8 Reduced and Total Vitamin C in Milk Hand, David B.
1943
26 1 p. 7-12
6 p.
artikel
9 Section Officers and Committees of the American Dairy Science Association 1943
26 1 p. 79-82
4 p.
artikel
10 Study of Short-Time-High-Temperature Pasteurization of Ice Cream Mix Dowd, L.R.
1943
26 1 p. 37-46
10 p.
artikel
11 The Preparation of Crystalline Rennin * Hankinson, C.L.
1943
26 1 p. 53-62
10 p.
artikel
12 The Prevention of Oxidized Flavor in Milk and Ice Cream by the Use of Concentrated Milk Products 1 Russell, Ocrel M.
1943
26 1 p. 25-35
11 p.
artikel
13 The Role of Oxidase-Producing Bacteria in the Development of Oxidized Flavor in Milk Frank Cone, J.
1943
26 1 p. 1-6
6 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland