Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1942
25 7 p. A157-A188
nvt p.
artikel
2 A Colorimetric Method for Estimating the Quality of Butter.—A Preliminary Report Knaysi, Georges
1942
25 7 p. 589-593
5 p.
artikel
3 Carotene in Calf Nutrition 1 Keener, H.A.
1942
25 7 p. 571-583
13 p.
artikel
4 Editorial Board 1942
25 7 p. i-
1 p.
artikel
5 Further Studies on the Use of Basic Dyes for Measuring the Hydrolysis of Fat Knaysi, Georges
1942
25 7 p. 585-588
4 p.
artikel
6 The Evaluation of Flavor Defects of Butter, Cheese, Milk and Ice Cream as Designated by Dairy Products Judges Trout, G.M.
1942
25 7 p. 557-569
13 p.
artikel
7 The Nutrition of Calves; A Review Savage, E.S.
1942
25 7 p. 595-650
56 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland