Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1942
25 5 p. A115-A140
nvt p.
artikel
2 Curd Strength of Evaporated Milk * Marquardt, J.C.
1942
25 5 p. 427-432
6 p.
artikel
3 Editorial Board 1942
25 5 p. i-
1 p.
artikel
4 Effect of Inhaled Substances on Milk Flavors 1 Petersen, W.E.
1942
25 5 p. 381-387
7 p.
artikel
5 Increased Milk and Milk Fat Production Following the Feeding of Artificially Formed Thyroprotein (Thyrolactin) 1 Reineke, E.P.
1942
25 5 p. 393-400
8 p.
artikel
6 Milk Lipase and Milk Flavor Hlynka, I.
1942
25 5 p. 389-392
4 p.
artikel
7 Minerals in Dairy Cattle Nutrition: A Review Bohstedt, G.
1942
25 5 p. 441-458
18 p.
artikel
8 Program Thirty-Seventh Annual Meeting of the American Dairy Science Association 1942
25 5 p. 459-473
15 p.
artikel
9 The Availability of the Iron of Cocoa and of Iron-Fortified Cocoa Mixtures Kinder, Faye
1942
25 5 p. 401-408
8 p.
artikel
10 The Curd Number Test. A Method of Testing the Curdling Qualities of Milk * Spur, Bernhard
1942
25 5 p. 409-425
17 p.
artikel
11 The Relationship of Errors in the Babcock Test to Losses in Cream Plants Hileman, J.L.
1942
25 5 p. 373-379
7 p.
artikel
12 Vitamin A and Carotene Requirements for the Maintenance of Adequate Blood Plasma Vitamin A in the Dairy Calf 1 Boyer, P.D.
1942
25 5 p. 433-440
8 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland