Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1941
24 8 p. A195-A226
nvt p.
artikel
2 An Analysis of Contestant Judgments in the Scoring of Dairy Products with a Study of Some Factors Which May Affect Them Trout, G.M.
1941
24 8 p. 649-658
10 p.
artikel
3 Dairy Production Milestones Krauss, W.E.
1941
24 8 p. 723-733
11 p.
artikel
4 Editorial Board 1941
24 8 p. i-
1 p.
artikel
5 Effect of Humidity on Moisture Content and Forms of Lactose in Dried Whey Sharp, Paul F.
1941
24 8 p. 679-690
12 p.
artikel
6 Effects which Selection of Dams may have on Sire Indexes * Lush, Jay L.
1941
24 8 p. 695-721
27 p.
artikel
7 In Vivo Studies of Hydrogen Ion Concentrations in the Rumen of the Dairy Cow Smith, Vearl R.
1941
24 8 p. 659-665
7 p.
artikel
8 The Effect of Curd Tension of Milk on the Utilization of Added Vitamin D Krauss, W.E.
1941
24 8 p. 691-694
4 p.
artikel
9 The Relationship of Fat to Quality, and Methods of Standardizing the Fat Content, in Swiss Cheese Sanders, George P.
1941
24 8 p. 639-648
10 p.
artikel
10 The Significance of Lipolysis in the Curd Tension and Rennet Coagulation of Milk. I. The Role of Fat Globule Adsorption “Membrane.” II. The Effect of the Addition of Certain Fat Acids to Milk Tarassuk, N.P.
1941
24 8 p. 667-677
11 p.
artikel
11 The Thirty-Sixth Annual Meeting of the American Dairy Science Association Stoltz, R.B.
1941
24 8 p. 735-759
25 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland