Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1941
24 1 p. A1-A18
nvt p.
artikel
2 American Dairy Science Association Announcements 1941
24 1 p. 93-101
9 p.
artikel
3 Antioxygenic Fractions of Oat and Soya Bean Flour * Dahle, C.D.
1941
24 1 p. 29-39
11 p.
artikel
4 Distribution of Pseudomonas Fragi * Morrison, H.B.
1941
24 1 p. 9-18
10 p.
artikel
5 Editorial Board 1941
24 1 p. i-
1 p.
artikel
6 Official Body and Texture Criticisms of Dairy Products Judged in the National Contest Trout, G.M.
1941
24 1 p. 65-70
6 p.
artikel
7 Preliminary Observations on Chemical Changes of Rumen Ingesta with and without Urea 1 Wegner, M.I.
1941
24 1 p. 51-56
6 p.
artikel
8 Some Factors Affecting the Stability of Certain Milk Properties. IV. A Comparison of Seven Different Roughages on the Color and Flavor of Milk * Garrett, O.F.
1941
24 1 p. 71-83
13 p.
artikel
9 The Effect of Alfalfa Lipids upon the Progress of Sweet Clover Poisoning in Cattle * King, W.A.
1941
24 1 p. 1-8
8 p.
artikel
10 The Influence of Temperature and Various Coverings on the Curing of Five-Pound Prints of Cheddar Cheese * Reichart, E.L.
1941
24 1 p. 19-27
9 p.
artikel
11 The Relation of Certain Factors to the Drying of Whey Mixtures on the Atmospheric Drum Drier Jack, E.L.
1941
24 1 p. 85-92
8 p.
artikel
12 The Relation of Mastitis to the Level of Ascorbic Acid and Certain other Constituents in Milk * Reineke, E.P.
1941
24 1 p. 41-50
10 p.
artikel
13 The Riboflavin Content of Milk as Influenced by Diet 1 Johnson, Paul
1941
24 1 p. 57-64
8 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland