Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Abstracts of Literature 1940
23 3 p. A37-A54
nvt p.
artikel
2 American Dairy Science Association Announcements 1940
23 3 p. 273-
1 p.
artikel
3 A Method for Calculating the Baumé Reading of Condensed Ice Cream Mixes * Larson, R.A.
1940
23 3 p. 229-244
16 p.
artikel
4 Determination of Fat, Moisture, and Salt in Soft Cheese Wilster, G.H.
1940
23 3 p. 197-200
4 p.
artikel
5 Editorial board 1940
23 3 p. i-
1 p.
artikel
6 Effect of Condensing on the Development of Oxidized Flavor Corbett, W.J.
1940
23 3 p. 209-214
6 p.
artikel
7 Live Weight and Milk-Energy Yield in Holstein Cows Gaines, W.L.
1940
23 3 p. 259-265
7 p.
artikel
8 Oxidized Flavor in Milk: I. Effect of the Development of Oxidized Flavor on the Iodine Number of the Phospholipid Fraction of Milk Swanson, A.M.
1940
23 3 p. 201-208
8 p.
artikel
9 Some Factors Responsible for Variations in the Acid Numbers of the Fat in Cream and in Commercial Butter 1 Fouts, E.L.
1940
23 3 p. 245-258
14 p.
artikel
10 The Final Solubility of d-Galactose in Water Gould, Stephen P.
1940
23 3 p. 227-
1 p.
artikel
11 The Influence of “White-Metal” Copper-Nickel Alloys on the Flavor of Milk Henderson, J.L.
1940
23 3 p. 215-220
6 p.
artikel
12 The Viability of Seeds as Affected by the Siloing Process Woodward, T.E.
1940
23 3 p. 267-271
5 p.
artikel
13 Water Sorption by Dry Milk Solids. III. A Comparison of Results Obtained by the Cryoscopic, Vapor Pressure, and Volume Contraction Methods Jack, E.L.
1940
23 3 p. 221-226
6 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland