Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 American Dairy Science Association Announcements 1939
22 11 p. 981-
1 p.
artikel
2 Editorial Board 1939
22 11 p. i-
1 p.
artikel
3 Improvement in the Viscosity of Pasteurized Cream through Subsequent Heat Treatment Wiese, Hilda F.
1939
22 11 p. 875-881
7 p.
artikel
4 Roughage Quality and Quantity in the Dairy Ration, A Review Huffman, C.F.
1939
22 11 p. 889-980
92 p.
artikel
5 The Flavor of Milk as Affected by Season, Age, and the Level of Feeding Dairy Cows Hening, J.C.
1939
22 11 p. 883-888
6 p.
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland